Om Avalon Bed & Breakfast

Et særligt sted

Avalon Bed & Breakfast er et helt særligt sted.

Værelserne og fællesarealerne er nyistandsatte og indrettede i en smuk gammel gård. Vi har en dejlig spisesal og opholdsstue og en enestående sal, hvor vore gæster kan nyde atmosfæren og spille bordtennis og bordfodbold.

I vores store have findes spændende kunstværker: Den store stencirkel og Sværdet i stenen samt en bøgespiralhæk.

Avalonhuset.dk kan du desuden læse mere om mulighederne og de fantastiske rammer for events, selskaber og koncerter, som stedet også rummer.

Vi glæder os til at være med til at give dig/jer en god oplevelse hos os.

God beliggenhed

Avalon Bed & Breakfast har en skøn beliggenhed i den charmerende lille landsby Åsum i udkanten af Odense. Åsum er en af Fyns bedst bevarede landsbyer tæt på naturskønne omgivelser som H.C. Andersen skoven og Odense Å og blot 5 minutters kørsel fra Odense City.

H.C. Andersen Skoven er en tæt men ung skov, med et alsidigt fugleliv.

Odense Å-sti er dejlig at vandre på i alle årstider. Langs åen kan man finde legepladser til børn, bænke og grillpladser til fri afbenyttelse. Af og til kan man få øje på den smukke og sjældne isfugl.

Transportmuligheder:

  • Bil: Der er to minutters kørsel fra ringvej E20.
  • Offentlig transport: Tog eller bus til Odense Banegård og derefter bybus 885 mod Kerteminde. Se Rejseplanen for nærmere info. Taxa fra banegården koster ca. 125 kr.
  • Samkørsel: Mange pendlere kører hver dag mellem Odense og de andre større byer i Danmark. Søg på Gomore for at finde et lift.